home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Roush Performance, jedan od najpoznatijih Fordovih tjunera na američkom tržištu, najavjuje da će do leta ponuditi nove verzije svojih proizvoda na popularnom Fordu F-150.

Kao i do sada, Roush ponuditi gotov proizvod ili ukoliko već imate F-150 Roush, može uraditi instalaciju delova po želji kupca. Očekuje se da će najveća potražnja biti supercharged kit za 5.0L V8 koji košta $6,200, a fabričkih 360KS Roush je u stanju da podigne do 700KS. Nešto kasnije u ponudi će se naći identičan kit i za moćniji 6.2L V8 motor koji u fabričkoj verziji razvija 411KS. Roush za sada nema u planu da ponudi povećanje snage na dva V6 motora (3.7L sa 305KS i 3.5L EcoBoost sa 360KS).

Ukoliko se odlučite za gotov proizvod, pored veće snage motora kupac takođe dobija i jače kočnice, modifikovano ogibljenje, bolje gume i točkove, kao i bogatiji enterijer.

Roush Performance sarađuje sa Fordom još od kasnih 1970-ih godina. Kompanija koristi Fordove proizvode u auto-sportu kao što su NASCAR, Grand Am i American LeMans, a takođe nudi i modifikovane verzije modela Mustang, F-150 i Focus.

Autor: Zoran T. – Autoblog.rs

Slika: Fordčitanja : 591Komentari

@carobnjak,
ovako ti se pravi pickup, ne ono sto sto hoce fiat da napravi sa dodge oznakom :))))))))))))

Autor mile antena 26 Jan 2012, 02:23