home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sem doteranih primeraka novog Mustanga, Ford će početkom sledećeg meseca na SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu izložiti i brojne druge modifikovane automobile.

Među njima se nalaze i tri Expeditiona i pet Transita.

Da krenemo od Tjin Edition Expedition modela koji je između ostalog dobio proširenja blatobrana, bočne završetke izduvnih cevi, komplet 24-inčnih Rotiform točkova sa Falken gumama, Baer kočnice, novi izduvni sistem, kao i 3.5L EcoBoost V6 motor pojačan na 405 konja.

Sledi DUB Magazine Expedition kopji ima i radar detection sistem, zatamnjena stakla, modifikovano oslanjanje, high-performance kočnice, Borla izduvni sistem, set 26-inčnih točkova sa Pirelli gumama, doterani enterijer sa novim sedištima i brojnim monitorima.


Tu je i Vaccar Expedition sa dvobojnim eksterijerom, drugačijim branicima, krovnim prtljažnikom, novim sedištima i 20-inčnim točkovima sa General Tire Grabber AT2 gumama.

Što se modifikovanih Transita tiče, to su Vegas Off-Road Experience Transit, The Designed Travel Transit, Formula DRIFT Transit, Business Class Transit i Galpin Auto Sports Transit Skyliner.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 781Komentari