home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Iako je Maserati GranTurismo već spreman da proslavi deseti rođendan ove godine, italijanski kupe je ostario kao fino vino.

Međutim, u svetu kompanije Liberty Walk, to ništa ne znači, jer je japanska tjuning kuća kreirala još jednu seriju komponenti i dodataka specijalno za italijansko vozilo.

Delovi su već na tržištu i dostižz cene od 13.300 $ za MC Stradale seriju, ili 15.800 u ostalim paketima, dok izbor karbonskih vlakana varira u ceni za iste delove od 15.900 do veoma visokih 18.400 $.

Za ovaj novac vlasnici Maserati GranTurismo modela dobijaju punu opremu za karoseriju, uključujući i dramatične rubove točkova i zadnji spojler u obliku pačijeg repa, dok prelazi i specijalni točkovi u kombinaciji sa posebnim gumama dolaze po dodatnoj ceni, kao i vazdušno vešanje.

Sada, ova poboljšanja možda ne čine da GranTurismo dobije na brzini, ali će oni svakako pomoći da postane upadljiviji na drumu.

Pre nego što odgovorimo na pitanje, da li ovi postfabrički delovi služe ičemu, moramo imati na umu da oba modela GranTurismo i GranCabrio odlaze iz opsega kompanije Maserati krajem ove godine i njihovi naslednici se ne očekuju sve do 2019. godine.

Izvor: Autoexclusive.rsčitanja : 800Komentari