home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
DP Motorsport 911 Speedster

Vlasnik ovog 1989 Porsche 911 Targa 3.2 modela odlučio je da bi njegov automobil bolje izgledao kao Speedster.

Upravo zbog toga, on je započeo modifikacije kasnih devedesetih godina, ali celokupan rezultat, na kraju nije preterano odgovarao njegovom ukusu.

DP Motorsport 911 Speedster

Upravo zbog toga, viđen kao preterano moderan nakon prve faze, njegov automobil je otišao u radionicu kompanije DP Motorsport, koja mu je pružila retro duh, izgled i stil, koji je njegov vlasnik zahtevao. Tjuner je projekat startovao dodavanjem široke opreme za karoseriju modela Carrera, kompletiranu širokim rubovima točkova, spuštenim prednjim delom i modifikovanim bočnim pragovima.

DP Motorsport 911 Speedster

DP Motorsport je takođe ugradio i nove torzione osovine i H&R diskove, zajedno sa specijalno prilagođenim duplim izduvnim granama, priključenim modifikovanom zadnjem braniku. Na kraju, ljudi ovog brenda ofarbali su celokupnu karoseriju ovog 911 modela u Nardo Gray boju, dodavši mu Porsche oznake na donjim delovima vrata. Automobil je sada postavljen na 7×16 inča velikim točkovima, opremljenim sa Continental Sport Contact gumama, veličina 205/55 napred i 245/45 pozadi.

DP Motorsport 911 Speedster

Specijalista za tjuniranje fabričkih automobila, tvrdi da zvanični projekat deluje gotovo kao borbeni mlazni avion. Ovakvo poređenje ne mora preterano da nas čudi, jer je finiširan u relativno sličnom manuru kao i ove letelice, dok će vlasnik ovog decembra, svoj voljeni model Porsche 911 dodatno modifikovati

DP Motorsport 911 Speedster

Radovi koje ćemo moći da vidimo dodatno, uključiće uklapanje visokoprilagodljivog KW vešanja, a kako bi mogao da se meri sa boljim prijanjanjem tlu, motor automobila dobiće dodatnu snagu, koja bi trebalo da se zaustavi na oko 260 ks. Ovo motorno tjuniranje biće izvršeno dodavanjem nove bregaste osovine, većih ventila, izduvnog kolektora i nekoliko dodatnih finesa.

Izvor: Autoexclusive.rsčitanja : 426Komentari