home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Jon Olsson Rolls-Royce Wraith

„Igračke“ profesionalnog skijaša Jona Olssona dođu brzo i često odu jednakom brzinom. Jon ima taj automobilski problem koji mnogi žele da imaju. Neki od njegovih najvećih automobilskih uspeha odu u drugi dom, a poslednji među njima je Rolls-Royce Wraith. Ova kamuflirana britanska zver je na prodaju. Potrebno je manje od momenta da se zaključi da ovo nije običan Wraith.

Jon Olsson Rolls-Royce Wraith

Od kombinacije bele, sive i crne boje, do mnoštva dodatnih LED svetala koja krase eksterijer, Olssonov Wraith je ozbiljna zver koja nije ostala nepromenjena ni ispod „haube“. Wraithov V12 twin turbo motor je prošao kroz tretman „Absolute Motorsa“ u Holandiji, i sada proizvodi 810 KS. Srećom, krovni nosač je magnetni, tako da nema brige da će nešto odleteti sa krova.

Jon Olsson Rolls-Royce Wraith

Olsonov Wraith, koji bi se na srpskom zvao „Đorđe Rolls“ (George the Rolls), se prodaje na sajtu AutoLeitner.nl. „Đorđe“ na „satu“ ima samo 13.414 kilometara, i tražena cena za njega je 275.000 evra. Cena novog Wraitha je oko 250.000 evra, ali taj ne dolazi sa 810 KS, magnetnim krovnim nosačem, i dovoljno svetala da osvetli malu državu.

Izvor: Dmotion.rs

Foto: arhiva Autoblog.rs / Jon Olssončitanja : 530Komentari