home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Startech Bentley Continental GT

Startech na sajmu automobila u Ženevi izlaže i svoj modifikovani Bentley Continental GT.

Startech Bentley Continental GT

Ova tjuning kuća se pobrinula da britanski luksuzni coupe dobije set dodataka od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, paneli oko otvora za vazduh, set pragova, zadnji difuzor, spojler na prtljažniku...), modifikovano oslajnjanje (auto je niži za 25 mm), sportski izduvni sistem, komplet 22-inčnih Monostar M točkova, Pirelli P Zero gume (napred 275/35 ZR 22 i pozadi 315/30 ZR 22), kao i braon kožni enterijer sa detaljima od ugljeničnih vlakana.

Startech Bentley Continental GT

Što se snage tiče, Startech Bentley Continental GT raspolaže sa 710KS i 1070 Nm obrtnog momenta, dok je ubrzanje do 100 km/h smanjeno za 0,2 sekunde.

Sem Bentley Continentala GT, tjuner Startech je sajam automobila u Ženevi iskoristio i za promociju doteranog Aston Martina Vantage.

Startech Aston Martin Vantage

To pre svega znači da je njegov motor pojačan na 600KS i 775 Nm obrtnog momenta. To je dovoljno da ubrzanje do 0 do 100 km/h traje 3,4 sekunde (za 0,3 sekunde bolje od fabričkog primerka), dok je najveća brzina povećana sa 314 na 320 km/h.

Startech Aston Martin Vantage

Startech Aston Martin Vantage

Startech se takođe pobrinuo i za izgled, što ovde podrazumeva elemente od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, zadnji difuzor, retrovizori...) i set 21-inčnih Monostar M točkova, a tu su i sportski izduvni sistem, kao i doterani enterijer (najkvalitetnija koža, detalji od ugljeničnih vlakana).

Na kraju, i Range Rover Sport je prošao tjuning tretman u Startechu, a rezultat njihovog rada mogu da vide posetioci sajma u Ženevi.

Startech Range Rover Sport

Startech je za Range Rover Sport pripremio novi prednji branik sa spojlerom, proširenja blatobrana (automobil je širi za 60 mm), novu masku, retrovizore, haubu sa otvorima za vazduh, zadnji krovni spojler, zadnji difuzor, komplet 23-inčnih točkova, kao i natpis Startech na haubi i vratima prtljažnika.

Startech Range Rover Sport

Takođe, tu su i modifikovano oslanjanje (auto je niži za 25 mm) i izduvni sistem od nerđajućeg čelika.

Startech Range Rover Sport

Promena ima i u unutrašnjosti, i to u vidu aluminijumskih pedala i specijalnih patosnica sa Startech logom, kao i brojnih opcionih elemenata po želji vlasnika (od novih boja pa do kože, alkantare, drvenih detalja i detalja od ugljeničnih vlakana).

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 300Komentari