home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes G Limo

Limuzinska verzija G klase se nudi po ceni od 499.800 evra i daje puno više nego prostora i luksuza nego prosečna G klasa koja se može videti na putu…

Proizvedeno je samo 10 primeraka limuzine AMG G63, a upravo jedan od njih traži novog vlasnika. Ova posebna limuzinska verzija Mercedes-Benz AMG G63 je predstavljena na sajmu automobila u Ženevi 2017. godine na štandu firme FAB Speed. Od “obične” G klase je proširena za 29,5 inča (75 cm), što je svakako očigledno kako spolja tako i iznutra. To se odrazilo na veći prostor za noge u drugom redu sedišta koji je odvojen zidom, kao i u svakoj limuzini.

Mercedes G Limo

Takođe, drugi red sedišta je detaljno preuređen pa sada ima kapetanske stolice i gotovo sve je presvučeno u bež kožu s dijamantnim uzorkom. Tu su i stolići kao i ekrani za gledanje audio i video sadržaja. Off-road limuzina dolazi i sa vrhunskim ozvučenjem ali uz zvuk moćnog V8 motora sumnjamo da je to prioritet.

Mercedes G Limo

Naravno, reč je o twin-turbo 5,5 litarskom V8 motoru koji iam 563 KS i kamionskih 760 Nm obrtnog momenta. Ako želite da potrošite gotovo pola miliona evra na ovu luksuznu terensku krstaricu, pravac u Nemačku u salon Auto Seredin.

Izvor: Autoportal.hr

Foto: Auto Seredinčitanja : 315Komentari