home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Chevrolet Corvette C7

Chevrolet C7 Corvette Stingray napustila je fabriku izgledajući poput bilo koje druge, ali od tada je transformisana u divlju kreaciju koja je spremna za apokalipsu.

Instagram stranica „madmax7“ detaljno opisuje ovu divlju modifikaciju. Iako ne možemo sa sigurnošću reći, izgleda da je čovek koji stoji iza ovog projekta kupio olupinu srebrne C7 Korvete i krenuo u transformaciju.

Chevrolet Corvette C7

Jedna od prvih modifikacija napravljena na automobilu uključivala je ugradnju seta montruoznih točkova i guma za koje se čini da strče 6 do 8 inča iza lukova branika. Zatim je veći deo karoserije automobila oduzet i zamenjen spoljašnjim kavezom koji se obavija oko prednjeg dela, bočnih strana, krova i zadnjeg kraja.

Sa ludim čeličnim okvirom, automobil je opremljen visokim zadnjim spojlerom koji doprinosi da ovaj auto deluje kao da ide na raketni pogon. Početkom januara, egzoskelet i zadnje krilo obojeni su crnom bojom, a nedavno je automobil opremljen specijalnom haubom koja pojačava agresivni izgled i čini da Korveta zaista izgleda vrlo zastrašujuće.

Izvor: Autoexclusive.rsčitanja : 252Komentari