home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Delta 4x4 Porsche Cayenne

Da u nemačkoj tjuning kompaniji Delta 4x4 odlično znaju kako da od asfaltu okrenutog SUV-a naprave beskompromisnog terenca koji se može nositi sa bespućima Afrike, najbolje pokazuje posao koji su po narudžbini avanturistički nastrojenog vlasnika uradili na Porscheovom Cayennu prve generacije.

A vlasnik Shane Oosthuizen je želeo Cayenne koji može da izdrži sve izazove na putu od Austrije (gde je donedavno radio) do kuće u Južnoafričkoj Republici.

Delta 4x4 Porsche Cayenne

Iz Delte je na kraju izašao „Mad Max“ Cayenne na novom kompletu 20-inčnih felni na kojima su adekvatne gume. Dorade na vazdušnom oslanjanju su rezultirale znatno povećanim rastojanjem između poda i tla. Tu su i nezaobilazna mnogobrojna dodatna svetla i krovni nosač na kojem su pored šatora za spavanje učvršćeni i kanisteri za gorivo, a na petim vratima je rezervni točak punih dimenzija.

Oosthuizen je zbog pandemije koronavirusa put prema jugu Afrike morao da odloži do jula, ali ne sumnja da će na kraju stići kući s Cayennom iza kojeg stoje eksperti i entuzijasti iz Delte 4x4.

Izvor: Klix.ba

Foto: Delta 4x4čitanja : 176Komentari