home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
VanSports Mercedes Vito

Nemačka tjuning kompanija VanSports, nedavno je poredstavila novi par modifikovanih Mercedes-Benz Vito kombija.

VanSports Mercedes Vito

Prvi model predstavlja V300d ofarban u predivnu nijansu tamno zelene boje koja svetluca pod direktnim sunčevim zracima. VanSports je spustio vešanje ovog kombija za 30 milimetara, dodajući mu prednji spojler, šire pragove i zadnji stabilizator, čineći da se on ističe još više sa dve duple izduvne grane.

Brend Hartmann dodatno je tjunirao turbo-dizel četvorocilindričnu dvolitarsku jedinicu ovog V300d modela, međutim cifre konjaže i obrtnog moementa nisu objavljene. Kombi je opremljen i unikatnim kompletom Aerorad VAED točkova, veličine 20x9, na sve četiri strane, kojima su dodate gume veličine 245/40 napred i 275/35 pozadi.

VanSports Mercedes Vito

Drugi model tjuniran od strane ovog brenda, predstavlja potpuno električni e-Vito kombi. Ova mašina dobila je istu VP Spirit aerodinamičku opremu za karoseriju kao i V300d model, dok je on dodatno opremljen i krovnim spojlerom. Električna varijanta takođe poseduje identične Aerorad VAED točkove i smanjenu visinu vešanja za identičnih trideset milimetara.

VanSports Mercedes Vito

Kao da sve ovo nije sasvim dovoljno kako bi se e-Vito isticao, on poseduje i plave akcente širom svoje karoserije i zadnjih lajsni, kao i prominentnih pragova. Cene i ostali detalji modifikacija ovih kombi modela još uvek nisu zvanično objavljeni.

Izvor: Autoexclusive.rs / Carscoops.com

Foto: VanSportsčitanja : 693Komentari