home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Klassen Mercedes Sprinter

Klassenov Sprinter je primer VIP vozila, spolja izgleda kao obični model sa nešto drugačijom rešetkom hladnjaka, ima sportski branik i atraktivnije felne, tako da će neki pomisliti da se radi o AMG verziji modela.

Klassen Mercedes Sprinter

Promene eksterijera su blage, za razliku od značajno modifikovane unutrašnjosti. Armaturna ploča je istog oblika, ali je gotovo svaka površina presvučena braon kožom, od upravljača do panela na vratima. Opremljena je frižiderom i padom za bežično punjenje uređaja, koji ima i funkciju naslona za ruku. Sprinter je dobio i nove luksuznije patosnice.

Klassen Mercedes Sprinter

VIP tretman se posebno ogleda u zadnjem delu gde se nalaze četiri Ottoman sedišta i klupa u četvrtom redu. Kontrolna ploča omogućava korišćenje infotainment sistema. Na raspolaganju su im pop-up stolovi, minibar i zavese za privatnost.

Klassenov Sprinter poseduje i TV koji je fiksiran na plafonu i povezan sa Apple TV sistemom. Za zabavu je tu i Sonyjeva igračka konzola PlayStation 5, a ljubitelji muzike mogu da uživaju u izuzetno kvalitetnom ozvučenju iz trećeg reda.

Klassen nije otkrio cenu VIP Sprintera, ali se očekuje da će biti prilično visoka.

Izvor: Klix.ba / Motor1.com

Foto i video: MercBenzKingčitanja : 760Komentari