home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mazda BMW

Pred vama je Mazda MX-5 iz 1990. godine koja je modifikovana tako da izgleda kao BMW Z3, što je samo po sebi čudno jer je reč o simpatičnom malom sportskom roadsteru (baš poput Mazde MX-5), a ne nekom Ferrariju ili Lamborghiniju koji uglavnom pokušavaju da se imitiraju.

Prema rečima prodavca, korisnika Facebooka iz Baltimora, ovaj komplet karoserije od stakloplastike je proizveden 90-ih godina, a postavio ga je prethodni vlasnik. Na njemu su još Jackson Racing Supercharger, Borla izduvni sistem i Momo upravljač, zbog čega je bez sumnje bio zabavan mali automobil u svoje vreme. Nažalost, to je bilo pre mnogo godina i sada je više reč o 'projektu' koji traži ulaganja, piše Jutarnji.hr.

Mazda BMW

Iako je u voznom stanju, unutrašnjosti je očigledno potrebna pažnja, kao i elektronika kako bi prednja svetla ispravno radila. Na satu ima malo više od 200.000 kilometara, ali prema prodavcu, dobio je dosta održavanja prošle godine, uključujući svećice, novu pumpu za gorivo, filtere, prednje kočnice i još mnogo toga. Nažalost, BBS naplaci na fotografijama se ne prodaju uz auto.

Mazda BMW

Gledajući u automobil većina toga izgleda kao BMW Z3, ali ima nekih problema. Poklopac motora izgleda dobro, ali kad dođete do vrata jasno je da je reč o Miati. S druge strane, neko ko želi sportski automobil sa superchargerom i pogonom na zadnje točkove izdvojiće 3900 dolara za njega.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Facebook Screenshotčitanja : 588Komentari