home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Zyrus Engineering

Zyrus Engineering je poznat pre svega po svijim paketima za modifikovanje Lamborghini i Porsche modela, ali njihov najnoviji projekat je kompletan tjuning program za električni Volkswagen ID.Buzz.

Izvršni direktor Zyrus Engineeringa, Radni Molhampour, kaže da je samo želeo da napravi zabavni komplet karoserije za ovaj električni automobil. „Mi smo kompanija koja voli zabavu i volimo da budemo drugačiji, pa smo ponudili ovaj koncept nekolicini naših kupaca koji su već naručili automobil u pretprodaji i sada su se prijavili za komplet koji smo dizajnirali zajedno sa BlackfishDesignom. Mislili smo da bila bi odlična ideja da ga lansiramo širom sveta jer je to tako kul koncept za naš Z Buzz“, kaže Molhampour.

Zyrus Engineering

Komplet uključuje prednji branik sa spliterom koji je naglašen bočnim krilima za dodatnu silu pritiska. Sem toga, ističu se i bočni pragovi, zadnji krovni spojler i difuzor (oba od ugljeničnih vlakana), kao i set  ZWheels točkova od 22 inča (takođe od od ugljeničnih vlakana).

Zyrus kaže da će kupci moći da biraju između sjajne ili mat završne obrade za aero elemente. Kupci takođe mogu da odluče da budu u skladu sa bojom na kombiju.

„Električna mobilnost ne mora da bude dosadna sa ovim novim kompletom od ugljeničnih vlakana, dizajn promoviše zabavan identitet i jedinstvenost u svakodnevnoj vožnji“, ističe kompanija.

Cene za Z Buzz aero komplet počinju od 11.900 evra, dok su točkovi još 4.999 evra.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 369Komentari