home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Blitz Toyota GR86

Prošle godine je Blitz predstavio prilično radikalan body kit za blizance Toyotu GR86 i Subaru BRZ koji je podsetio na izgled automobila u igri NFS Underground, a sada se japanski tjuner ponovo posvetio ovim sportskim automobilima sa suptilnijim pristupom.

Za razliku od prethodne verzije, novi body kit je zadržao prednji branik modela GR86, koji je glavna tačka razlikovanja između blizanaca. U oba slučaja je Blitz dodao naglašeniji spliter s crnim detaljima i detaljima u boji karoserije, a "brada" je sada bliže tlu.

Blitz Toyota GR86

Automobili su dobili produžetke pragova, dok su prednji i zadnji blatobrani ostali isti. Felne prikazane na fotografijama nisu deo paketa, nego vlasnik ima mogućnost izbora.

Nazad su dodatna krilca s obe strane difuzora, koji se može dobiti u boji karoserije ili u crnoj boji. U ponudi su i dva različita zadnja spojlera, niski i visoki. Konačno, tu je i dodatak na bazi vetrobranskog stakla koji je takođe u boji karoserije i koji predstavlja kozmetički detalj. Što se tiče završetka izduvnih cevi i seta nalepnica, to su opcije.

Blitz Subaru BRZ

Body kit se već može naručiti u Japanu.

Osim vizuelnih modifikacija, Blitz nudi i niz mehaničkih poboljšanja za pomenuti dvojac. Među njima su poboljšanja usisa, hlađenja, remapiranje ECU jedinice, poboljšanja izduvnog sistema, a rezultat je povećanje snage atmosferskog 2,4 litarskog bokser motora koji fabrički razvija 232KS.

Izvor: Klix.ba / Carscoops.com

Foto: Blitzčitanja : 285Komentari