home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U nedelju 18. 01. 2009.godine, sa početkom u 14:00h, održaće se skup ljubitelja "Zastavinih" vozila na parkingu ispred Beogradske Arene (pored autoputa), pod organizacijom udruženja Zastava Fan Club (www.zastavafanclub.org).

Povod okupljanja je odnošenje paketića i drugih poklona deci bez roditeljskog staranja u dom "Drinka Pavlović" na Senjaku, gde je prijem organizovan za 15:00h.

Polazak od Arene je zakazan za 14 časova.

"Ovom akcijom prezentujemo sliku "Zastave" kakva je mogla da bude: domaća fabrika koja je posvećena svojim kupcima i ponosna na svoju tradiciju," rekao je Ognjen Radić, član kluba i organizator ove akcije.

Snimci sa zadnjeg velikog okupljanja Zastava Fan Club-a, gde su bili zastupljeni mnogi mediji, pa čak i dopisnica BBC-a.

Udruženje Zastava Fan Club je za mališane pripremilo razne paketiće, odeću i igračke. Pomozimo deci bez roditeljskog staranja da im makar taj dan skrenemo misli sa loših stvari i ulepšamo im praznike!

Svi zainteresovani se mogu besplatno učlaniti u "Zastava Fan Club" na Internet sajtu: www.zastavafanclub.orgčitanja : 1222Komentari

Svaka čast momci!
Ponosna sam jer je jedan od vas bio i moj sin.

Autor Nada Rendulić 19 Jan 2009, 09:16