home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Članovi Zastava Fan Club-a su u nedelju, 18. januara, odneli paketiće i druge poklone deci bez roditeljskog staranja u domu „Drinka Pavlović“.

Video snimak:

Tridesetak ljubitelja „Zastavinih“ automobila se oko 14 časova okupilo na parkingu ispred Beogradske Arene, gde je bio zakazan polazak.Pod policijskom pratnjom, dvadeset „kečeva“, „osmica“, „jugića“ i „florida“ krenuli su od Arene prema domu na Senjaku, gde je u 15 časova organizovan prijem.

Članovi kluba su podelili stotinak paketića slatkiša, odeću i igračke. Pored toga, pružili su priliku deci da se igraju u automobilima, od kojih su mnogi tjunirani i puni nesvakidašnje opreme.„Ovom akcijom prezentovali smo sliku „Zastave“ kakva je mogla da bude - domaća fabrika koja je posvećena svojim kupcima i ponosna na svoju tradiciju,“ rekao je Ognjen Radić, član kluba i organizator ove akcije.

„Pomogli smo deci bez roditeljskog staranja da im bar za jedan dan skrenemo misli sa loših stvari i ulepšamo im praznike“, zadovoljno je izjavio Radić.Svi zainteresovani se mogu besplatno učlaniti u „Zastava Fan Club“ na Internet sajtu: zastavafanclub.orgčitanja : 3177Komentari