home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Novosadski sajam od 23. do 26. aprila organizuje dve sajamske manifestacije, jednu posvećenu motociklima i drugu posvećenu off-road vozilima.

Moto Bike Expo će na jednom mestu okupiti najnovije modele najpoznatijih svetskih proizvođača, a biće ponuđeni i motocikli i bicikli svih vrsta i klasa. Pored toga, biće izloženi skuteri, mopedi, rezervni delovi i alati, servisna oprema, goriva i maziva, moto-kozmetika, pneumatici, oprema za zaštitu motocikala i stručna literatura.

Velika pažnja biće usmerena i na prateće sadržaje, a tokom Sajma biće organizovan niz stručnih tribina na kojima će biti reči o poboljšanju kontrole i povećanju bezbednost biciklista i motociklista u saobraćaju. U 2009. godini Izbor za motocikl Sajma biće upriličen i u kategoriji skutera, a majstori vožnje dvotočkaša će na otvorenom prostoru sajmišta prikazati umešnost u upravljanju motocikala.
Off Road Show, koji se po prvi put održava, usmeriće svoju pažnju na jedan od najpopularnijih automobilski segmenata, odnosno na vozila sa izraženim terenskim sposobnostima. Idealan spoj elegantnog putničkog automobila i robusna snaga terenca je nešto čemu teže gotovi svi najznačajniji proizvođači tih automobila na svetu.

Namera Novosadskog sajma je da se tom segmentu posveti posebna pažnja, kao i da se postave temelji jedne priredbe koja će po mnogo čemu biti jedinstvena u regionu.

U okviru Off Road Show-a će biti prikazani: Terenska vozila, SUV vozila, ATV motocikli, pneumatici, audio i video oprema za vozila, osiguranje, lizing, kreditiranje i stručna literatura (katalozi, časopisi, magazini).

Cene ulaznica.
Pojedinačne 250,00 din
Kolektivne (grupe veće od 15 osoba) 200,00 din
Kolektivne za osnovne i srednje škole i fakultete,
i ulaznice za penzionere i decu od 7 do 12 godina 200,00 din

Izvor : NSautomobili.comčitanja : 1123Komentari