home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Kao i prethodnih godina, posetioci specijalizovanog automobilskog web portala www.netauto.rs su, prema sopstvenim kriterijumima, mogli da glasaju za automobile koji su se pojavili u prošloj godini.

Od 8. decembra 2009. do 31. januara 2010. godine, svaki učesnik u glasanju je mogao da dodeli jedan glas jednom modelu. Za razliku od većine drugih izbora ovaj i ovakav izbor omogućuje da svi koje zanimaju automobili izraze svoje mišljenje. U konkurenciji za NetAuto 2010 našlo se dvadeset novih modela a pobednik je novi Volkswagen Polo.

Da podsetimo titulu su od 2002. do sada osvajali VW Polo (NetAuto 2003), Citroen C2 (2004), Opel Astra (2005), Renault Clio III (2006), Dodge Caliber (2007), Renault Laguna III (2008) i Toyota Avensis (2009.).

Inače, istovremeno je održan i sedmi po redu izbor za Miss NetAuto.

Saopštenje uvoznika Volkswagena za Srbiju

U hotelu Hajat je održan osmi izbor za Internet automobil godine 2010 i Miss NetAuto2009.

Organizator, Metro Market, je i ove godine okupio lepotice koje su predstavile Internet Automobil godine. Na š e je zadovoljstvo i čast da vas obavestimo da je ove godine Polo dobitnik ove nagrade.

Kada neki model osvoji ovoliko nagrada koliko je osvojio Polo, onda je zaključak samo jedan: naša obaveza prema ljubiteljima Volkswagena je svakim momentom sve veća. Posle Zelenog i Zlatnog volana, titule Automobila godine 2010, najsigurnijeg automobila po NCAP testovima, Polo je zaslužio i titulu Internet automobila godine. Jasna Jašić je ponela titulu Miss Netauta.

Ova poslednja titula ima poseban emotivni značaj jer je osvojena ovde u Srbiji. Cilj naše kuće je da svaki potencijalni kupac koji uđe u bilo koji objekat Volkswagen dilera mora da sačuva sliku koju ove nagrade nose i projektuju: odgovornost, pouzdanost i laka dostupnost naših modela.

Volkswagen SCGčitanja : 1016Komentari

Nameštaljka...biće izabran onaj koji njviše plati"ovu laskavu titulu".Dva konkurentska vozila iz te klase su bolje bila rangirana ...ali nisu platili...

Autor Miša BG 12 Feb 2010, 16:22