home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sa osveženim fokusom na dizajniranje, sklapanje i prodaju najboljih vozila na svetu, kompanija General Motors je najavila otvaranje Naprednog dizajn studija u Seulu, u srcu svetske prestonice dizajna za 2010. godinu.

Ovaj studio se nalazi u gradskoj četvrti Gangnam, koja se smatra ne samo najuzbudljivijim delom prestonice Koreje koji ima najviše stila, veći jednim od najmodernijih svetskih kvartova.

„Naši dizajneri automobila dobijaju inspiraciju iz života, a Gangnam je mesto gde ljudi obožavaju dizajn, stil i modu“, rekao je Ed Welburn, potpredsednik sektora globalnog dizajna u GM-u. „Naši koreanski dizajneri će uzeti uzorak savršenstva svetskih vrhunskih brendova i modnih kuća kojima su svaki dan okruženi, i ova idealna lokacija će hraniti njihove kreativne duše”.

Predsednik i izvršni direktor kompanije GM Daewoo, Mike Arcamone je rekao da će dizajn i dalje biti ključ uspeha ove kompanije. „Naši nagrađivani dizajneri iz Koreje su odgovorni za Chevrolet Cruze, Spark i Aveo koji tek treba da bude lansiran (na domaćem tržištu se prodaje kao Lacetti Premiere, Matiz i Gentra),” rekao je Arcamone. “Napredni dizajn studio u Seulu demonstrira podršku koju GM pruža kompaniji GM Daewoo, i zauzvrat našu podršku dugogodišnjih inicijativi Seula usmerenoj prema kapitalizaciji njegovog statusa svetske prestonice dizajna.”

Jedan od 10 globalnih GM-ovih centara za dizajn i svetska baza za dizajn GM-ovih malih i srednjih vozila, dizajn centar kompanije GM Daewoo je premestio svoje napredne funkcije dizajna u Seul iz sedišta kompanije u Bupjongu, u Inčeonu, da bo pojačao njihove funkcije i specijalnosti.

Naš novi komšiluk

Loakcija u Gangnamu stavlja Napredni dizajnerski studio u Seulu u samo srce nacionalnog centra kulture, umetnosti, mode i industrije. Omogućiće novoj organizaciji da učestvuje u iscrpnoj seriji dizajnerskih programa koji se izvode u Seulu, koji je nadmašio Torino u Italiji kao svetsku prestonicu dizajna. Gengnam je jedno od najimućnijih četvrti u Seulu i meka za kupovinu u kojoj se nalaze na hiljade globalnih i koreanskih brendova, kao i stotine trendi klubova, restorana i umetničkih galerija.

Naši dizajneri

30 dizajnera i ostalih zaposlenih rade u Naprednom dizajnerskom studiu u Seulu. Specijalizuju se kako za spoljni tako i za unutrašnji dizajn malih i srednjih vozila, istražuju trendove u bojama i materijalima, naprednu elektroniku, digitalni dizajn i studijski inženjering. Njihov rad će uspostaviti buduće pravce u dizajnu kada su u pitanju kompanije GM Daewoo i General Motors. 

PR General Motorsčitanja : 626Komentari

Ahahahahaha ,,napredni dizajn"
Ajde da vidimo i to čudo.

Autor MasterHaosis 21 Apr 2010, 17:37

Nije to uopste los porez...

Autor Aleksandar 22 Apr 2010, 14:22