home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Učesnici u OMV nagradnoj igri mogu sada da kupe zvanični NIKE dres reprezentacije Srbije sa popustom od 30% na svim OMV benzinskim stanicama širom Srbije.

Svako od učesnika u nagradnoj igri posle sakupljanja pet pečata i popunjavanja kupon kartice može da kupi dres po ceni od RSD 2,990 umesto originalne cene od RSD 4,490.

OMV mušterije i ljubitelji fudbala mogu da ostvare ovaj popust učestvujući u OMV nagradnoj igri „UPOZNAJTE SVET SA NAMA!“, koja je počela 5. aprila i traje do 30. juna. Učesnici nagradne igre treba da sakupe pet pečata na specijalno dizajniranoj kuponu kartici i da ih pokažu zajedno sa „Kopijom broj 1“ fiskalnog računa kako bi ostvarili pravo na dres sa popustom. Pečati se dobijaju kada potrošač kupi minimum 15 litara bilo kog goriva sipanih u putničko ili kombi vozilo ili za 55 litara goriva sipanih u kamione i autobuse. Prilikom svake kupovine prodavac će staviti pečat na kupon karticu i izdati „Kopiju broj 1“ fiskalnog računa kojima se potvrđuje kupovina. Promocija traje dok traju zalihe. Za dodatne informacije potrebno je obratiti se osoblju benzinskih stanica.

Izvlačenja mesečnih nagrada se održavaju svakog 5. u mesecu gde su glavne mesečne nagrade pet putovanja za dve osobe na jednu od atraktivnih lokacija. Izvlačenja mesečnih nagrada se održavaju sve do 5. jula, a rok za slanje kupona je 30. jun. Svi kuponi koji nisu osvojili nagrade u mesečnim izvlačenjima, ostaju u konkurenciji za Glavnu nagradu – Audi Q5. Rezultati nagradne igre biće objavljivani u dnevnim novinama Blic svakog 15. u mesecu. Više detalja o nagradnoj igri i spisak dobitnika mogu se naći na internet sajtu www.omv.rs

PR OMVčitanja : 3336Komentari