home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hyundai Auto Beograd zvanični zastupnik Hyundai brenda za Srbiju na nedavno održanoj Regionalnoj konferenciji distributera Hyundai Motor Company-ja dobio je prestižnu nagradu "Najbolji distributer u regionu".

Nagradu je generalnom direktoru Hyundai Auto Beograda gospodinu Slavcu Habiču predao visoki predstavnik Hyundai Motor Company-ja gospodina LIM Chang Seok.

U hotelu "Splendid" u Bečićima nedavno je održana Regionalna konferencija distributera Hyundai Motor Company. Konferencija je imala za cilj okupljanje i razmenu znanja i iskustava najuspešnijih distributera Hyundai Motor Company-ja iz regiona.

Najuspešnijim distributerima na ovoj konferenciji dodeljene su nagrade za dosadašnje uspešno poslovanje. Hyundai Auto Beograd je na ovogodišnjoj konferenciji dobio nagradu "Najbolji distributer u regionu".
 
Ovo prestižno priznanje Hyundai Auto Beograd je dobio zbog najvećeg rasta prodaje u regionu. U prilog tome govori i činjenica da je za prvih 6 meseci ove godine prodato 1.345 vozila, što predstavlja rast prodaje od čak 110% u odnosu na 641 prodato vozilo u periodu januar-jun 2009. godine.

Tržišni udeo među vozilima iz uvoza beleži rast 107% i dostigao je 8,91% dok je učešće marke Hyundai na celokupnom tržištu (računajući i vozila iz domaće proizvodnje-Fiat Automobili Srbija) poraslo za 88% i iznosi 6,22%.

U prvih 6 meseci ove godine prodato je 546 vozila i30, što predstavlja povećanje od čak 134% u odnosu na 233 prodata vozila u istom periodu prošle godine.

Hyundai i30 je naprodavanije vozilo u C segmentu u Srbiji.
 
Hyundai Auto Beograd daje garanciju od 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara na sva svoja vozila.

PR Hyundai Auto Beograd


čitanja : 670Komentari