home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
omv srbija 1

Zaposleni u centrali OMV u Beču i njihova deca sakupili su poklone za decu, mlade i njihove mame u SOS Dečijem selu u Kraljevu.

Ova donacija „Dečija kutija“ je deo inicijative „Mi brinemo i delimo“. Poklone su u ime kolega iz Beča SOS Dečijem selu iz Kraljeva u ponedeljak 25. septembra uručili direktor nabavke i logistike u OMV Srbija Božidar Rajić i marketing koordinator u OMV Srbija Nebojša Škero.

Akciju „Dečija kutija“ je Inicirala poslovna jedinica Optimizacija proizvodnje i snabdevanje posle jedne posete SOS Dečijim selima u Kraljevu šefa odeljenja Biznis podrške i specijalnih projekata Melite Vadsak (Wadsack). U skladu sa motom „Od dece deci“ deca zaposlenih u OMV-u su podelila svoje igračke sa drugom decom i prikupila ih zajedno sa novim priborom za školu i crtanje i stavili ih u kutije za decu – svaku posebno namenjenu i ukrašenu od strane dece. Deca zaposlenih koja pohađaju OMV vrtić u Beču su uključena u akciju tako što su oslikala i ukrasila velike kutije u kojima je bila zimska odeća.

Direktorka SOS Dečjeg sela Kraljevo Vesna Mraković-Jokanović je obeležavajući saradnju sa OMV kao već tradicionalnu zahvalila na donaciji i naglasila:“Ova donacija znači mnogo više  za Dečije od njene stvarne vrednosti. Ona je zasnovana na jednostavnoj ideji međusobnog deljenja i života na ličnoj i društvenoj solidarnosti. Ovu akciju je pratilo i upoznavanje sa našom zemljom i negovanja porodičnih vrednosti od samog početka.

Uručujući poklone stanovnicima SOS Dečijeg sela u Kraljevu Božidar Rajić je podsetio na impresije svojih kolega iz Beča da se zahvaljujući kvalitetnim upravljanjem rukovodstva SOS sela deca koje omogućava pravilo odrastanje dece  – dobijajući tako svu neophodnu ljubav i pažnju kako bi imali najbolju šansu da se integrišu kao uspešni članovi društva:“ Mi smo srećni što smo i mi mogli da postanemo jedan delić tako važnog posla, koji se ovde svakodnevno odvija na formiranju budućih uspešnih slikara, frizera, auto-mehaničara...“

omv srbija 11

OMV Srbija je ove godine SOS Dečijim selima u Kraljevu donirao RSD 500.000 za potrebe grejanja i kupovine polovnog automobila za Zajednicu mladih, ali i svakog meseca pomaže ovu instituciju sa po 250 litara goriva neophodnog za svakodnevno funkcionisanje. 

PR OMVčitanja : 2821Komentari