home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Chevrolet je u partnerskim odnosima sa Mofilm-om, globalnom zajednicom filmskih režisera, u pokretanju globalnog video takmičenja o nagrađivanom Chevrolet Volt elektromobilu.

U godini stogodišnjeg jubileja Chevrolet-a od režisera filmova se zahteva da snime kratke filmove koji prikazuju strast i praktičnost Chevrolet-a i Chevrolet Volt-a. Chevrolet je osnovao Louis Chevrolet 1911. godine, zahvaljujući svojoj strasti usmerenoj ka boljem dizajnu i kvalitetnije opremljenim, pristupačnim automobilima za svakodnevne potrebe. Njegova vizija nastavlja da nadahnjuje Chevrolet, koji je danas GM-ov najveći globalni brend.

Proslavljajući svoj stogodišnji jubilej, Chevrolet poklanja 100 vozila dečjim SOS selima, dobrotvornoj organizaciji koja pruža topli dom deci kojoj je to potrebno. Pobedniku nadmetanja biće omogućeno snimanje dokumentarnog filma o životima dece u SOS selima.

Chevrolet Volt

Chevrolet Volt je jedno od sedam novih Chevrolet vozila čije je lansiranje na evropsko tržište planirano ove godine, te prvi na svetu elektromobil produženog dometa. Volt je osvojio glavne nagrade za auto 2011. godine uključujući i one koje dodeljuju urednici magazina Motor Trend i Automobile; žiri za izbor najboljeg automobila u severnoj Americi, te Green Car Journal.

Podaci o takmičenju

Potencijalni učesnici u takmičenju mogu na sajtu: http://www.mofilm.com/competitions/barcelona2011/chevrolet dobiti osnovne informacije od Chevrolet-a. Krajnji rok za podnošenje video radova je 12:00 (po Griniču), 31. januara 2011.

Mofilm i Chevrolet izabraće pobednike i dodeliti nagrade za pet najboljih video radova. Glavna nagrada uključuje putovanje za dve osobe na 3GSM filmski festival u okviru Mobile World Congress Barcelona, ulaz na ekskluzivnu ceremoniju dodele nagrada Mofilma, 5.000 u gotovom novcu, i odobren filmski projekt za Chevrolet. 3GSM, koji će se održati od 14-17. februara u Barseloni u Španiji, na jednom mestu okuplja glavne kreatore i prodavce iz celog sveta u sektoru mobilnih tehnologija.

PR Chevrolet


čitanja : 580Komentari