home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Povodom predstavljanja novih modela i prezentovanja poslovne strategije na globalnom nivou za 2011. godinu, održana je u subotu konferencija na kojoj su prisustvovali predstavnici medija iz Srbije i dileri Peugeot vozila iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Tom prilikom, Milan Vukasović, izvršni direktor kompanije Verano Motors, predstavio je nove planove kompanije Verano Motors u Srbiji za 2011. godinu. Prema njegovim rečima Peugeot porodica dobiće nove članove, a na čelu te porodice stajaće Peugeot 508. Automobil koji je dugo najavljivan i koji predstavlja zamenu za predhodna dva Peugeot modela 407 i 607.

Peugeot 508 je spoj pokretljivosti i stabilnosti 407-ice i luksuza i udobnosti 607-ice. Po svim karakteristikama, ovo je model koji će sigurno da izazove ogromnu pažnju javnosti u 2011. godini, dok mu na evropskom nivou predviđaju vrhunske rezultate i pozicioniranje među prva tri najprodavanija modela u svom segmentu.

Nagrada zа vozаčа i putnike je njegov izuzetan enterijer, sa vrhunskim  nivoima opreme, koji nude unutrašnji komfor na veomа visokom nivou. Novi francuski lav već posle prve vožnje pokazuje da su posle svakodnevnih poslovnih obaveza jedini istinski momenti uživanja upravo u vožnji sa njim.

U toku 2011. godine Peugeot je spremio još nekoliko iznenađenja. Na predstojećem sajmu automobila u Beogradu, pored Peugeota 508, biće predstavljeni mnogi noviteti pored kojih i restilizovana 308-ica. Prodaja prvog dizel hibrid vozila na svetu - 3008 Hybrid4 počeće u drugoj polovini godine.

Porudžbine za iOn, Peugeotov 100% električni model, primljene su za prvi kvartal 2011. godine i planirana serija za ovaj deo godine je već rasprodata, što dovoljno govori o zahtevima kupaca za ovim tipom automobila.

Pored tehničkih unapređenja, u cilju strateškog pozicioniranja Peugeot brenda kao jednog od lidera na Evropskom tržištu automobila, početkom godine Peugeot je omogućio trogodišnju garanciju na svoja vozila.

Za svaki kupljeni Peugeot automobil, od 1. januara 2011. godine, na dosadašnju dvogodišnju garanciju, Verano Motors poklanja još jednu godinu, što znači da je garantni period tri godine ili pređenih 100.000 km. Verano Motors i ovlašćeni serviseri će u ovom periodu, o svom trošku, izvršiti zamenu delova za koje utvrde da su neispravni ili će izvršiti njihovu popravku u svojim servisima. Ovom garancijom, obuhvaćena je  garancija na mehaniku, garancija na boju i garancija na zaštitu od korozije.

Izvor : Netauto.rs

Foto : Peugeot čitanja : 1053Komentari

Kad ce da stigne ovaj 508, zna li iko?

Autor ALEKSANDAR BG 30 Jan 2011, 14:49

@ Aleks BG
Direktno iz Ženeve u Beograd, tada će već moći da se uplati (za vreme sajma).

Autor Dejan L 30 Jan 2011, 14:51

znaci ocekuje nas pojeftinjenje 407ice?

Autor joca 30 Jan 2011, 16:00

Али то је и даље Пежо.

Autor Цар 30 Jan 2011, 18:58