home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Samo se jednom slavi stogodišnjica! A slaviti je najlepše u društvu. A kada se radi o društvu, gde ćeš veselijeg društva od dečijeg! U to su se uverili svi pozvani na rođendansku žurku sazvanu u utorak 22. februara 2011.g. u prostorijama Inter-Auto-Trade-a u Čačku, gde je kao vrhunac slavlja vlasnik Chevrolet dilerstva, gospodin Milija Kostić predao klučeve snežno belog Chevrolet Cruze-a direktorici SOS Dečijeg Sela Kraljevo, Vesni Marković-Jokanović, uz bučno odobravanje okuplenih mališana, počasnog gosta, gradonačelnika Kraljeva, gospodina Ljubiša Simović i Miss Srbije 2010, Milice Jelić.

Cruze je dospeo u prave ruke. SOS Dečije selo Kraljevo pruža novu porodicu i dom za 98 mališana iz cele Srbije, o kojim biološki roditelji, iz bilo kog razloga, ne mogu da se brinu. Selo se nalazi u naselju Beranovac, u opštini Kraljevo, gde u četrnaest dvospratnih porodičnih kuća mame/hraniteljice pružaju stabilnost, sigurnost i brižno porodično okruženje potrebno deci da izrastu u zdrave i srećne mlade ljude. U tom će im plemenitom zadatku pomoći i Chevrolet-ov poklon, jedan benzinski  Chevrolet Cruze, auto koji je jedan od najsigurnijih u svojoj klasi, i koji je prošle godine bio jedan od najvećih prodajnih uspeha Chevroleta širom Evrope.

„Veoma smo srećni da smo u prilici da pomognemo dobrotvornoj  organizaciji SOS Dečijih sela u Srbiji“ – istakao je gospodin Andrew Higgins, regionalni direktor Chevroleta za Centralnu Evropu. „Ovo je prvi od ukupno dva automobila, koja poklanjamo u Srbiji i iskreno se nadam da će ovi automobil biti prava pomoć dečijim selima u svom svakodnevnom radu.“

„Zahvaljujemo se firmi Chevrolet i Interauto-Trade za ovom divnom poklonu!“ – izjavila je gospođa Marković-Jokanović u ime SOS Dečijeg sela Kraljevo, dok su se deca uživala u rođendanskoj torti i organizovanim društvenim igrama. Imamo onoliko koliko drugima dajemo. Ovu poslovicu i osećaj za društvenu solidarnost danas pokazuje "Ševrolet". Automobil koji smo dobili na poklon mnogo će olakšati naš rad u SOS Dečjem selu, brigu o 87 mladih i dece, kao i realizaciju novog programa pomoći najugroženijim porodicama u Kraljevu, preko koga treba da bude zbrinuto još 70 dece u 35 kraljevačkih porodica - rekla je čestitajući rođendan "Ševroletu" i zahvaljujući se na poklonu direktorka Vesna Mraković-Jakovljević. Ona je pozvala i sve druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je to potrebno. "

PR Chevrolet


čitanja : 1257Komentari

Svaka cast za Chevrolet

Autor STrider 23 Feb 2011, 20:29

Mada ste izbrisali moj prvi komentar pridruzujem se ovom !

Autor bk 23 Feb 2011, 22:11