home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Povodom uspešno održanog 24. beogradskog maratona, u Starom dvoru uručene su nagrade i priznanja zaslužnim organizacijama i pojedincima koji su omogućili da ovogodišnji maraton bude jedan od najuspešnijih do sada.

Priznanja najzaslužnijima uručili su Aleksandar Šapić, pomoćnik gradonačelnika i predsednik Organizacionog odbora 24. beogradskog maratona, i Željko Ožegović, član Gradskog veća i predsednik Izvršnog odbora ove sportske manifestacije.

Medju nagradjenima posebno mesto zauzela je kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore. Naime, Citroen vozila su već dugi niz godina Zvanični prevoznik Beogradskog maratona i ovaj zadatak zaposleni u kompaniji, koji dobijaju ozbiljnu ulogu u ovoj manifestaciji, veoma odgovorno obavljaju. Krstareći beogradskim ulicama, sa satovima koji pokazuju vreme trkača, neznatno vozeći ispred maratonaca I maratonki, kao i ispred trkača u polumaratonu i rekreativaca u “Trci zadovoljstva”, vozila iz game Citroena ulepšavaju sliku koja je iz Beograda ide u svet. Nastavljajući saradnju sa preduzećem “Beogradski maraton”, kompanija Vitro Group uspešno doprinosi perfektnoj organizaciji koju ova manifestacija već godinama ima.

Trofej „Kent Anderson”, za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Beogradskog maratona pripao je Dragan Đilasu, gradonačelniku Beograda, a povelje Beogradskog maratona dobili su Grad Beograd i Ministarstvo omladine i sporta. Nagradjene organizacije su  Olimpijski komitet Srbije, Unicef, Crveni krst Srbije, turističke organizacije Beograda i Srbije i Atletski savez Srbije.

VITRO GROUP Marketingčitanja : 766Komentari