home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hyundai Motor dobio je dve nagrade Red Dot Product Design za svoja dva nova modela, novi i10 i Genesis. Ova dva nagrađena Hyundai modela izabrana su sa spiska od 4.815 prijavljenih proizvoda iz 53 zemlje.

Byung Seob Lee, viši potpredsednik u Hyundai centru za dizajn, prokomentarisao je: "Velika je čast dobiti Red Dot nagradu koja je široko priznata kao jedna od najprestižnijih dizajnerskih nagrada. Jedinstven dizajn pomaže nam da privučemo nove kupce i razvijemo s njima čvrstu povezanost. Potpuno novi modeli Genesis i i10 predstavnici su poslednje iteracije dizajnerske filozofije "fluidic sculpture 2.0" koja će se primenjivati na svim budućim modelima Hyundai."

Ovogodišnji uticajni Red Dot žiri sastojao se od 37 nezavisnih stručnjaka iz 24 zemlje, kvalifikovanih dizajnera, univerzitetskih profesora i novinara, a ove godine po prvi put u žiri se uključila i svetska dizajnerska zvezda Jimmy Choo.

Red Dot Design nagradu ove godine prvi put osvojili su Hyundai modeli koji su u serijskoj proizvodnji. Nova generacija modela i10 ima dinamične, skladne proporcije koje naglašavaju prirodni sportski izgled, dok novi Genesis odlikuju elegantne, čiste linije koje odražavaju ravnotežu i vrhunsku voznu dinamiku ove premium limuzine.

Izvor: Netauto.rs

Foto: arhiva Autoblog.rs / Hyundaičitanja : 775Komentari