home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mazda se priprema za otvaranje Mazda Space, objekta u centru Barcelone ukupne površine 2.000 m2, koji će da bude centralno mesto svih budućih Mazdinih evropskih promocija. S obzirom da je prostor zamišljen i kao forum za nekonvencionalno razmišljanje, Mazda u njega namerava da privuče potencijalne kupce i sve one koji podržavaju njenu filozofiju – buntovnike s razlogom koji dele iste vrednosti i uverenja kao i proizvođač automobila koji već decenijama izaziva konvencije.

Mazda Space na dva nivoa nudi obilje prostora za razne aktivnosti. Modularni prostor u prizemlju površine 1.000 m2 može da se koristi za izlaganje automobila, kao velika konferencijska dvorana, za prezentacije novih modela ili za druge Mazdine evente. U podrumu, takođe površine 1.000 m2, nalaze se saloni, kancelarije kao i prostorije za radionice i sastanke. Mazda Space je zato idealan za press konferencije, proslave i interne korporacijske aktivnosti poput treninga zaposlenih za nove proizvode i tehnologije.

Lokacija je takođe važan aspekt objekta. Mazda Space nalazi se u centru Barcelone, u modernoj četvrti El Born, u blizini su brojne trgovine, kafići, barovi i muzeji, a istovremeno je u neposrednoj blizini obale i gradskih plaža. To je, dakle, savršeno mesto za odvijanje kulturnih događanja, kao i za konferencije poznatih ličnosti. Kad ne bude bilo posebnih događanja, Mazda Space biće otvoren za lokalnu zajednicu. To će dati građanima Barcelone, ali i turistima, priliku da dožive Mazdin DNK i izazivački duh, istražujući istoriju i nasleđe marke kroz malu izložbu prošlih modela, uključujući prvu generaciju MX-5, Mazdu Cosmo Sport, Mazdu R360 coupe i Mazdu Carol.

"Danas je apsolutno presudno da napravi  direktna veza sa kupcima, a to je upravo ono što smo učinili u Barceloni s Mazda Space", kaže Wojciech Halarewicz, potpredsednik za komunikacije u Mazda Motor Europe. "Pripremili smo prostor kako bi se omogućilo ljudima da u potpunosti dožive i prate naš brend, jer imamo neverovatnu priču da ispričamo."

Mazda Space zvanično se otvara 3. septembra zajedno s globalnim otkrivanjem potpuno nove Mazde MX-5. Mazdini fanovi i zaljubljenici u kultni roadster mogu putem live streama da pratie spektakl 4. septembra rano ujutro od tri sata na www.mazda.com/stories/craftmanship/mx-5/mx-5_25th/thanksday/. Oni takođe mogu da podele svoja razmišljanja o lokaciji i Mazdinom novom roadsteru na Twitteru i Facebooku na #mazdaspace i #longlivetheroadster

Izvor: Netauto.rsčitanja : 830Komentari