home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Američki proizvođač električnih automobila Tesla Motors je krenuo sa tzv. programom preporuke koji omogućava ostvarivanje popusta pri kupovini novog automobila novom i već postojećem kupcu Teslinih modela.

Tačnije, trenutni vlasnik Modela S može svom prijatelju da dostavi jedinstveni kod preporuke pa mu na taj način omogućava ostvarivanje popusta od 1.000 dolara za kupovinu Teslinog modela, s tim da i onaj ko preporučuje ostvaruje isti popust koji može iskoristiti za kupovinu novog automobila, servis, kupnovinu dodatne opreme i sl.

Oni koji na taj način dovedu pet novih kupaca će dobiti poziv i plaćeni izlet na otvaranje nove Tesline fabrike Gigafactory, a oni koji uspeju da dovedu čak deset novih kupaca će ostvariti popust od 25.000 dolara na kupovinu posebne verzije Founder's Series Modela X. Naravno, ukoliko želi da kupi ovaj Teslin novitet koji će se uskoro pojaviti na tržištu.

Ali, to nije sve! Prvi koji u svom regionu, a pod tim se misli na Severnu Ameriku, Evropu i Aziju, dovede deset novih kupaca će dobiti novi Model X besplatno.

Ova promotivna akcija će trajati do 1. oktobra, ali ako se pokaže uspešnom verovatno će biti nastavljena.

Izvor: Autonet.hr

Foto: arhiva Autoblog.rs / Tesla Motorsčitanja : 869Komentari

Krecu oglasi na craigslistu. Udruzi se 11 kupaca, pa zajedno podele popust.

Autor Fordovac 31 Jul 2015, 16:29