home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vlasnik ukradenog Ferrarija 458 Italia imao je sreće u nesreći. Njegov ekskluzivni automobil je pronađen, ali ne u istom stanju, u kakvom je ostavljen na parkingu.

Kradjivci su smatrali, da je prodaja kompletnog automobila veliki rizik, pa su odlučili da automobil prodaju u delovima. Južnoafrički vlasnik belog Ferrarija 458 Italia sigurno je bio srećan, kada ga je lokalna policija pozvala i saopštila, da je njegov automobil pronađen u industrijskom parku u oblasti KwaZulu-Natal.

To je bila dobra vest, ali kako se to obično dešava u ovakvim situacijama, postoji i loša vest, a ona glasi - nedostaje prednji deo automobila. Medijska agencija Crime Air Network Initiative, koja je objavila ove dve fotografije automobila, objavila je da su lopoci demontirali i prodali delove automobila. Fotografije nam otkrivaju i oštećenja na vratima, po kojima se može pretpostaviti na koji način su lopovi ušli u vozilo.

Lopovi su bili pažljivi, tako da na automobilu nema većih oštećenja, bar ne vidljivih. Na fotografijama možemo videti kočioni sistem, koji je netaknut, kao deo automobila iz A-stuba, enterijer i agregat. Posle nekoliko dana policijske analize, automobil će se naći u oficijelnom Ferrari servisu, a posle nekoliko dana i na ulici. Jedno je sigurno, popravka neće biti jeftina.

Izvor: Automagazin.rsčitanja : 1047Komentari