home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen arteon

Neki će ovaj transfer smatrati ozbiljnim pojačanjem, dok će konzervativniji poklonici prestižne britanske marke ovaj potez smatrati izdajom.

Kako god, Tobias Sühlmann je u Volkswagenu udario temelje Arteona, pa i Touarega, a prošle godine je postao vođa dizajna eksterijera u Bugattiju. Činjenica je da je tada jedini Bugattijev model bio u proizvodnji pa ovu naizgled prestižnu funkciju neki tumače kao degradaciju. Vrlo verovatno se radilo o privremenom rešenju kako bi se amortizovao odlazak Sashe Selipanova iz Bugattija u korejski Genesis.

Sada je Sühlmann zamenio Milesa Nurnbergera na poziciji šefa dizajna eksterijera Aston Martina, dok je Miles postao šef dizajna.

Marek Reichman ostaje prvi čovek Astona u pogledu razvoja budućih modela. A njih će biti jer je Aston u svom planu zacrtao čak sedam novih modela od kojih su prva dva već stigla. DB11 i Vantage su odlično prihvaćeni pa ostaje nada da će Aston nastaviti istim smerom. Nažalost, na putu ima i jedno neželjeno skretanje, a tiče se prvog SUV modela.

Izvor: Index.hr

Foto: arhiva Autoblog.rsčitanja : 481Komentari