home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai i30 Fastback

Čitaoci nemačkog automobilskog magazina Auto Zeitung su izabrali novi Hyundai i30 Fastback za najatraktivniji automobil kompaktne klase u izboru Design Trophy 2018., u kome se u šest kategorija dodeljuju nagrade za najbolji dizajn automobila.

Nagrada čitaoca Auto Zeitunga je već druga dizajnerska nagrada za Hyundaijev elegantni coupe s pet vrata, jer ove godine je i30 Fastback, uz Hyundai Konu, dobitnik nagrade iF Design 2018.

Elegantno padajuća krovna linija, integrisani spojler, trodimenzionalno oblikovani C stub i kaskadna rešetka hladnjaka, kao klasičan Hyundaijev potpis, uspešno stvaraju harizmatičan i prepoznatljiv dizajn, koji su prepoznali i čitaoci Auto Zeitunga.

"Poslednjih godina naši kupci kao jedan od glavnih razloga za kupovinu Hyundaijevih automobila navode upravo dizajn. Nagrada Auto Zeitunga je dodatan dokaz naše uspešne strategije za pozicioniranje dizajna kao ključnog stuba razvoja Hyundai automobila", rekao je Andreas-Christoph Hofmann, potpredsednik za marketing i proizvode Hyundai Motor Europe.

Dinamične linije i30 Fastbacka su osmišljene, kao i izgled ostalih članova iz porodice i30, u Hyundaijevom dizajnerskom centru u nemačkom Riselshajmu, a automobil se proizvodi u Hyundaijevoj fabrici u češkim Nošovicama.

Izvor: PR Hyundai / Automania.hrčitanja : 513Komentari