home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Petrući

Sportskim vozačima čuvenog reli kraja, BAJINE BAŠTE, a i svima kojima nedostaje pravi pravcati humor, smejanje do suza i najlepše moguće opuštanje – pruža se baš JEDINSTVENA PRILIKA.

Legendarni komičar i glumac fenomenalnog INDEKSOVOG RADIO POZORIŠTA, BRANISLAV PETRUŠEVIĆ – poznati PETRUĆI, vraća se sceni i poslu koji je uvek maestralno obavljao HUMORU i IMITACIJAMA. U prostorijama CEPTERA, u BAJINOJ BAŠTI, PETRUĆI će  gostima prikazati svoj STAND-UP SHOW, performans sačinjen iz više segmenata u trajanju od oko 70  minuta. Biće to mogućnost da poznati komičar obeleži 40 godina uspešnog teatarskog života i nastanka INDEKSOVOG RADIO POZORIŠTA. Specijalno za BAJINU BAŠTU i sve ljubitelje auto sporta, po čemu je taj kraj postao nadaleko poznat, PETRUŠEVIĆ je pripremio i segment pod naslovom „JUGO – KAKO TO GORDO ZVUČI“.

Od 1978. INDEKSOVO RADIO POZORIŠTE emituje se kao jednosatna radio komedija a program su pravili sami članovi redakcije INDEKSA 202, RADIO BEOGRADA. Kasnije im se priključuje veliki broj mladih glumaca, scenarista, novinara, reditelja, urednika…iz tog perioda ostala je upamćena emisija DŽUMBURIKE, kao i performans Neše Leptira – STORIJA O BABA VIŠNJI.

Dolazak BRANISLAVA PETRUŠEVIĆA, svojevremeno člana poznate dečje dramske grupe BATE MILADINOVIĆA, uneo je novu svežinu u radio komediju INDEKSOVOG RADIO POZORIŠTA, koja je veoma brzo stekla ogroman broj poklonika. INDEKSOVCI su tokom zajedničkog predstavljanja gostovali u mnogim gradovima, glumili i zasmejavali televizijske gledaoce i predstavljali nešto zaista posebno, originalno i vrhunski…IZA NJIH JE čak 40 GODINA, pravog smeha, divnog humora i SATIRE.

Žiteljima BAJINE BAŠTE od srca preporučujemo PERFORMANS PETRUĆI, neka se dobro pripreme jer će prisustvovati NEZABORAVNOM ŠOU PROGRAMU. Popularni PETRUĆI je najavljujući lični „KAM BEK“ kratko poručio – „Uskoro i u vašem gradu“….

Izvor: Mojsvetbrzine.rsčitanja : 732Komentari