home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Infiniti svom vernom kupcu isporučio Teslin Model 3

Kupac je uvek u pravu i za njegovu vernost mnoge kompanije su spremne da učine velike poduhvate. Infiniti je tako kupcu koji je bezuslovno želeo električni auto udovoljio na neobičan način.

Infinitijev zastupnik u Quebecu je ponosno najavio isporuku Tesla Modela 3 svom vernom kupcu koji je jako želeo da kupi električni model od njih, ali nije mogao da kupi Infiniti jednostavno jer ova marka za sada nema električni model u ponudi, piše Klix.ba.

Iako je Infiniti luksuzna marka Nissana, jednog od velikih proizvođača automobila koji već odavno imaju potpuno električne modele u ponudi, Infiniti tek treba da na tržište lansira svoj potpuno električni automobil. To je je prilično kasno jer se Infiniti takmiči u permium segmentu u okviru kojeg su Tesla, BMW, Audi, Mercedes-Benz, Jaguar i drugi, a koji su već odavno ponudili električne opcije za svoje kupce. Ova japanska marka automobila bi trebalo da napokon predstavi svoj prvi EV tek 2021. godine.

Zastupnik Infinitija u Sherbrookeu, Quebec, morao je da prizna da u ponudi nemaju električni model kada je Steve Lussier, gradonačelnik Sherbrookea, koji je verni kupac ove marke, želeo da kupi električni automobil kod njih. Na svojoj Facebook stranici ovaj zastupnik Infinitija je objavio da su u međuvremenu našli "rešenje“ i da su Lussieru isporučili Teslin Model 3.

Izvor: Klix.bačitanja : 388Komentari