home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

G-Drive Diesel gorivo

21 Jan 2020 - 21:57 Vesti Link
G-Drive Diesel gorivo

Za siguran start i na "debelom" zimskom minusu, NIS predstavlja G-Drive Diesel gorivo, koje je pouzdano i do -30 oC

U hladnim zimskim mesecima stručnjaci upozoravaju da su automobili sa dizel motorima posebno osetljivi na zimski minus imajući u vidu da je dizel gorivo podložno „smrzavanju“ usled formiranja kristala parafina pri niskim temperaturama.

Ta pojava može da dovede do zamućenja i zgušnjavanja ove vrste derivata, koja otežavaju isparavanje i sagorevanje, što dalje blokira dotok goriva i otežava ili onemogućuje start motora. Iz tog razloga preporučuje se upotreba odgovarajućeg aditiva za optimalan rad motora, ali i pogonskog goriva koje će obezbediti maksimalne performanse motora čak i na niskim spoljnim temperaturama.

Premijum G-Drive Diesel gorivo, zahvaljujući sinergiji aktivnih komponenti aditiva i standardnog evro-dizela, omogućava optimalnu funkcionalnost vozila i na temperaturama do minus 30 stepeni. Pomenuti aditivi u G-Drive dizelu doprinose optimalnom radu motora, obezbeđujući efikasnije sagorevanje goriva, siguran start, veću snagu i stabilniji rad motora.

Obezbedite vašem vozilu sigurnost i zaštitu uz G-Drive Diesel koji možete pronaći na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

PR saopštenje NISčitanja : 504Komentari