home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Chevrolet Corvette C8

Može li nešto gore nego da automobil koji ste dugo sanjali, platili, preuzeli i dan nakon kupovine "razbili"?

A kako piše Jutarnji.hr, vlasnik se veoma radovao novom sportisti, na svom Facebook profilu objavio je i fotografije od kad je automobil stigao u salon. June ga je odmah ozareno fotografisao još sa fabričkom zaštitom, ali...

"Koliko god oprezan bio, na neke se stvari u saobraćaju ne može da utičete" - napisao je na svom Facebook profilu nesrećni, srećni vlasnik jedne od prvih isporučenih C8 uopšte i prve razbijene prodate privatnom kupcu (ne računamo slučaj kad su prošle godine test vozači GM-a razbili jednog i onog koji su oštetili lopovi i ukrali mu točkove).

Dakle, šta se desilo? Nesrećnom Juneu koji je uživao u prvim kilometrima za volanom toliko željene Corvette prednost je oduzeo pijani vozač starog neosiguranog Hyundai Accenta, i sudar je bio neizbežan. Vozač korejskog auta je odmah odvezen u pritvor, a June je dobio nekoliko modrica na glavi, a za uspomenu mu ostaju i slomljeni prsti šake.

Što se tiče auta, C8 je osiguran, karoserija od aluminijuma, stakloplastike i ugljeničnih vlakana će se popraviti, ali ostaje gorak okus u ustima.

Chevrolet Corvette C8

Prvo jer se na delove za tako novi sportski automobil dugo čeka i nema ih "na stanju" i što popravka traje dugo, a drugo, sigurno nije "super" osećaj voziti auto sa 100 kilometara na satu koji je bio razbijen pa popravljan nakon jednog dana vožnje.

U svakom slučaju ovo na fotografijama je prva privatna razbijena Corvette C8...

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: June Bug Facebookčitanja : 249Komentari