home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Renault Zity

Grupa Renault stavila je zdravstvenom osoblju na raspolaganje skoro 1.300 svojih automobila koji će da ih pevoze na njihovim putovanjimaa širom Francuske.

U Parizu: 300 Renault ZOE usluge ZITY dostupno preko pariskih bolnica.

Usluga deljenja električnih automobila ZITY, predstavljena prošlog februara, prilagođena je da ponudi do 300 Renault ZOE automobila putem Hoptisoins-a, platforme za internet servise koju je osnovao AP-HP, kako bi se olakšao svakodnevni život zdravstvenih radnika uključenih u borbu protiv Covida-19.

Ova besplatna ponuda u početku biće rezervisana za osoblje devet bolnica u pariskoj regiji koje su uključene u borbu protiv epidemije. Prvi automobili postavljeni su u blizini tih bolnica od večeri u ponedeljak, 30. marta. Svakom AP-HP korisniku usluge, korisniku usluge, biće dodeljeno vozilo lično. Vozila će se puniti i čistiti od strane ZITY timova tokom perioda rada medinskih radnika i u potpunosti u skladu sa važećim zdravstvenim procedurama.

U okviru flote, 10 modela ZOE takođe je na raspolaganju odeljenju za logistiku AP-HP na lokaciji Pitie-Salpetriere. Ova vozila se koristiće za snabdevanje bolnica osnovnom opremom.

U Francuskoj: zdravstvenom osoblju dostupno 1.000 Renaultovih zamenskih automobila

Renaultova prodajna mreža u Francuskoj nudi gotovo 1.000 automobila besplatnim zdravstvenim radnicima kako bi se obezbedila njihova mobilnost u slučaju da njihov privatni automobil nije dostupan, na primer zbog održavanja ili kvara.

Ovi automobili, koji se obično koriste kao zamena ili kratkoročni najam, dostupnu su kod 150 Renaultovih dilera širom Francuske. Renault Retail Group, filijala distribucije i Udruženje dilera Renault rade zajedno sa kompanijama Groupe Renault u ovoj operaciji.

Za prikupljanje informacija postavljena je aplikacija, dostupna online na https: //vvv.renault-rent.com/contact/pret-vehicule-personnel-soignant. Svaki zahtev se prosleđuje Renaultovom zastupništvu najbližem domu medicinara koji traži kredit za automobil.

Rukovanje automobilima podložno je strogoj primeni mera zabrane kako bi se osigurala zaštita i kupaca i osoblja u Renaultovoj mreži. Pre svakog izdavanja, automobil se opere, a unutrašnje površine se dezinfikuju pomoću antivirusnog proizvoda i krpe za jednokratnu upotrebu. Zaštitne navlake postavljene su na sedištu, upravljaču i ručici menjača. Ključevi se dezinficiraju i daju korisniku u zatvorenoj koverti.

Zamenjeni automobil biće pozajmljen tokom trajanja opravke ili po nahođenju zastupnika.

Izvor: Netauto.rs / PR saopštenječitanja : 148Komentari