home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Chevrolet Impala

Ševrolet Impala iz 1963. godine, nekada u vlasništvu Kobija Brajanta, na aukcijskoj je prodaji. Očekuje se da će dostići cenu od 250.000 dolara.

Automobil ima prilično poznatu i dobro dokumentovanu istoriju. Kako piše RTS, Kobijeva supruga Vanesa je još 2006. godine uredila da se na automobilu promene određeni detalji, i da se vozilo prilagodi posebno za Brajanta. To je bio njen poklon Kobiju za Božić.

Motor je obnovljen, kao i hidraulika, automobil je dobio posebnu boju a i sistem ozvučenja. Unutrašnjost je takođe prerađena; tu su nove presvlake od bele kože obogaćene Svarovski kristalima.

Chevrolet Impala

Ipak, automobil se kasnije našao na aukciji kuće Beret Džekson, kada je i prodat 2014. godine.

Sada automobil ponovo menja vlasnika - prodaju ga u kući Goldin okšns. Aukcija se emituje uživo, i već postoji ponuda od 100.000 američkih dolara, ali Ken Goldin, predstavnik prodavca, kaže da se očekuje da će se automobil prodati za oko 250.000 američkih dolara.

Identitet vlasnika koji je zapravo prodavac, nije otkriven. Poznato je da se vozilo nalazi u Indijani, a ponuđač koji da najviše novca za njega, u obavezi je da ga preuzme.

Izvor: Rts.rs / Tmz.comčitanja : 434Komentari