home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Corvette Cabriolet

Porodica iz Memfisa u državi Tenesi daje nagradu od 10.000 dolara i klasični model Chevrolet Corvette onome ko da bilo kakav dokaz vezan za nerešen slučaj ubistva od pre 10 godina, piše Jutarnji.hr.

Naime, Dennis Gilliam, sin Mattieja Williamsa je ubijen septembru 2011. godine, ali je njegov ubica i dalje na slobodi. Osim novčane nagrade što je uobičajeno, Mattie za informaciju daje i klasični Corvette Cabriolet iz 1990-ih. Automobil ima 76.000 milja na satu i u dobrom je stanju, ali ako bi bilo kakvih problema s automobilom, porodica je spremna da uloži dodatnih 500 dolara mesečno za prvu godinu vlasništva.

“Potrebno nam je malo pravde. Mojoj porodici i meni je potrebna pravda. Prošlo je previše vremena ", rekao je Anthony Williams za WREG News Channel 3. "Dokazi su tamo, trebalo je rešiti taj slučaj i ja neću odustati."

Dennis Gilliam je, naime, upucan nakon tučnjave neposredno ispred njegove kuće, a nakon što je osumnjičeni Ryan Nelson uhapšen, osim za teški napad, nije bilo dovoljno dokaza za ubistvo. Dovoljno je reći da nije reč o presudi koju je porodica želela da čuje.

Srećom, tužilac kaže da se slučaj može ponovo pokrenuti ako postoje dodatni dokazi. Do tada, porodica se nada da će pravda pobediti...

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Motor1 screenshotčitanja : 232Komentari