home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Corvette C8

Lista kupaca koji strpljivo čekaju svoj primerak Chevroletovog modela Corvette C8 je prilično duga, a jedan 95-godišnji muškarac je promeren na vrh liste te je već dobio automobil.

Pandemija koronavirusa i štrajk su razlozi kašnjenja isporuka modela Corvette zbog čega postoji lista čekanja, ali iz Chevroleta su 95-godišnjem ratnom veteranu iz Drugog svetskog rata javili dobre vesti.

Corvette C8

Zbog svojih zasluga u ratu Bobbie Carson je pomeren na osmo mesto liste čekanja te je već dobio svoj automobil. Carson je bio učesnik Drugog svetskog rata te se kao tinejdžer borio u Nemačkoj krajem rata 1945. godine.

Do sada je imao sedam primeraka modela Corvette, a sada je dobio osmi. Automobil bele boje mu je isporučen u Nacionalnom Corvette muzeju samo 30 dana nakon što ga je naručio.

Na slikama se vidi da Carson u društvu zaposlenih muzeja razgleda svoj novi automobil koji razvija 450KS i ubrzava od 0 do 100 km/h za tri sekunde.

Prosečni životni vek u SAD-u iznosi 77,8 godina, a Carson sa 95 godina izgleda veoma dobro. Njegovi automobili ne stoje u garaži, nego ih svakodnevno vozi u Džordžiji, a tako će biti i s novim.

Izvor: Klix.ba

Screenshot: WNKY.comčitanja : 271Komentari