home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Subaru Impreza WRX

Sjajan primerak Subaruovog modela Impreza WRX će uskoro biti prodat na aukciji.

Reč je o modelu koji budi nostalgiju i podseća nas na zlatnu eru World Rally Championshipa. Iako nije redak kao dvovratni model Impreza 22B STi, standardni model Impreza WRX još uvek je poželjan automobil, posebno ako je u dobrom stanju. Ovaj primerak ima upravljač na desnoj strani i predstavlja pravu vremensku kapsulu jer je prešao svega 17.623 kilometra.

Subaru Impreza WRX

Karoserija je lakirana u belu boju i sadrži elemente čistog dizajna prve generacije modela koja se proizvodila između 1992. i 2000. godine. Zbog toga su ventilacijski otvori na poklopcu motora i usisnici na branicima još primetniji. Prednja i zadnja svetla su u savršenom stanju, a tu je i kratki zadnji spojler koji zaokružuje suptilniji dizajn u poređenju s STi modelom.

Subaru Impreza WRX

Situacija je jednako impresivna u unutrašnjosti koja izgleda kao da je u potpunosni nova. Tamno sive presvlake su kombinovane s crvenim detaljima te crvenim koncem na upravljaču i ručici menjača. Vozač i suvozač se mogu smestiti u udobna sedišta s izraženijim bočnim podrškama i integrisanim naslonima za glavu.

S obzirom na činjenicu da je reč o kasnom primerku prve generacije Impreze WRC, 2,0 litarski četvorocilindrični bokser motor razvija 276KS i 339 Nm obrtnog momenta. Snaga se prenosi na sva četiri točka putem petostepenog manuelnog menjača.

Automobil se nalazi u Australiji, a novi vlasnik će verovatno izdvojiti "ozbiljnu" sumu novca da bi ga posedovao.

Izvor: Klix.bačitanja : 369Komentari