home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Dacia gama

Čitaoci časopisa Auto Bild smatraju da Dacia nudi vozila s najboljim odnosom cene i kvaliteta. Dacia je zauzela i prvo mesto u kategorijama gradskih automobila, B-SUV-ova i kompaktnih karavana. Ova marka od početka prodaje u Nemačkoj ostvaruje sjajan uspeh.

Čitaoci časopisa Auto Bild smatraju da Dacia nudi vozila s najboljim odnosom cene i kvaliteta

Baš kao i prošle godine, rezultati istraživanja časopisa Auto Bild o „Najboljoj automobilskoj marki u svim kategorijama” smestili su Daciju na prvo mesto u kategoriji „Automobila s najboljim odnosom cene i kvaliteta”. Istraživanjem je bilo obuhvaćeno 37 automobilskih marki. Vozila marke Dacia su još jednom prepoznata po svojoj pristupačnosti i pouzdanosti.

Dacia je novi kralj u kategoriji cena-kvalitet?

Dacia Sandero je najpovoljniji gradski automobil na nemačkom tržištu. Svojim savremenim dizajnom i opremom ispunjava najvažnija očekivanja kupaca.

Dacia Duster vozilo je B-segmenta koje robusnim izgledom terenca utelovljuje avanturistički duh marke.

Svojom okretnošću i verzijama s pet ili sedam sedišta, novi Dacia Jogger menja pravila igre u segmentu kompaktnih karavana.

Kako je izgledao početak marke u Njemačkoj?

Četvorostruka titula koju su marki dodelili čitaoci časopisa Auto Bild još jednom potvrđuje usmerenost marke na stvaranje izuzetno pouzdanih vozila s dobrim odnosno cene i kvaliteta. Od ulaska na nemačko tržište 2004., Dacia je prodala više od 750.000 vozila. U 2021. je zabeleženo više od 42.000 registracija vozila ove marke, a njen tržišni udeo je iznosio gotovo 1,5 %.

Izvor: Autoportal.hr

Foto: Daciačitanja : 677Komentari