home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bentley patike

Bentley je objavio da je ušao u partnerstvo sa Dominikom Ciambroneom, čovekom koji stoji iza brenda za prilagođavanje patika, “The Surgeon”. Zajedno će kreirati seriju cipela ograničenog izdanja za kupce ovog luksuznog proizvođača automobila.

Bentley patike

Saradnja brendova je počela ranije ove godine, kada je Ciambrone posetio sedište kompanije Bentley u mestu Crewe u Engleskoj, da vidi kako funkcioniše Mulliner odeljenje za prilagođavanje i kako je najbolje uskladiti proizvodnju patika sa kupcima.

Zajedno su kreirali kolekciju ograničenog izdanja patika fokusiranih na Bentlijeve modele, plus jedan potpuno jedinstven par koji će biti predstavljen u Art Basel u Majamiju sledećeg meseca.

Ograničena serija patika ima estetiku specifičnu za Bentley, kao što su dijamantsko prošivanje i ukršteni štep, a čak koriste i istu kožu kao proizvođač automobila. Sve su zasnovane na Adidas Forum Low patikama.

Prvi set se fokusira na performanse i inspirisan je Bentlijevom S i Speed gamom. Oni imaju kombinaciju boja Titan Grey i loptice za kriket tamno crvene boje i dizajnirani su da dočaraju atletski stav Continental GT Speed Convertible modela.

Druga patika inspirisana je Azure modelima. Imaju Portofino plavu kožu sa detaljima u boji sedišta iznutra, a inspirisane su Bentayga modelom sa proširenim međuosovinskim rastojanjem Azure.

Na kraju, The Surgeon je kreirao jedinstven, unikatan par napravljen posebno da dopuni automobil koji još uvek nije predstavljen.

Ove patike će biti predstavljene na Art Basel u Majamiju sledećeg meseca zajedno sa unikatnim Bentley vozilom koje je kreirao Mulliner.

Izvor: Magazinauto.comčitanja : 295Komentari