home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Peugeot 208

Očigledno se spremaju velike promene u konceptu vlasništva vozila, a i Peugeot prati trendove s novim idejama. S novom električnom strategijom i velikim brojem modela planira da osvoji tržište, ali tu su i ideje za one koji neće moći da si priušte novo vozilo svakih desetak godina.

Izmišljen je koncept automobila za celi život, odnosno ideja da vam automobil traje 25 godina, deceniju više od proseka aktuelnih modela. Doduše, reći ćete da se i na našim putevima redovno viđaju i stariji automobili, ali ovo bi trebalo da bude nešto drugo. Peugeot bi želeo da vam temeljito obnavlja automobil, obloge i tapacirung u untrašnjosti tako da celo vreme izgleda kao da je nov, piše Revija HAK.

Značajna prednost biće i mogućnost ažuriranja na zahtev upravljačkog softvera za elemente poput motora, rasvete, povezivosti, navigacije. Tako bi i kupci polovnih Peugeota imali priliku da dobiju praktično novi automobil. Naravno, tu se postavlja mnogo pitanja, pogotovo o mehaničkim komponentama i limu, ali o tome nekom drugom prilikom, kada Peugeot detaljnije objasni svoj koncept.

Izvor: Revijahak.hr

Foto: Arhiva Autoblog.rs / Peugeotčitanja : 609Komentari