home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Cupra štand

I organizatori i izlagači iznenađeni su neverovatnim dosadašnjim interesovanjem javnosti i posetilaca za sve što su ponudili Salona automobila i Sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“.

Do nedelje poslepodne sajamske hale, ali i programe na otvorenom prostoru, obišlo je čak 85.000 posetilaca, što je broj kojemu se ipak nisu nadali ni veliki optimisti.

Citroen štand

S obzirom na činjenicu da se radi o prelomnim trenucima u globalnoj auto-moto industriji i izrazito nepovoljnim okolnostima u kojima su uvoznici obezbeđivali sajamske eksponate, pogotovo premijere i novitete, s obzirom na sve rizike u vezi s tim, ali i na najavljeno odsustvo finansijskih olakšica za kupce, ovakva poseta govori o velikoj zainteresovanosti posetilaca da budu u toku sa svetskim trendovima i da im se blagovremeno priključe.

VW štand

Salon automobila im se odužio sa 250 izlagača, koji predstavljaju 33 automobilska i sedam brendova lakih privrednih vozila i više od 40 premijera. I nikad bogatiji Sajam motocikala aktivirao je 60 izlagača koji predstavljaju više od 40 brendova motocikala, kvadova i skutera.

Porsche štand

Oni koji to još nisu učinili, ili se dvoume da li da budu svedoci automobilske i motociklističke istorije, imaju priliku da ovu svetsku ekskluzivu vide sve do utorka 28. marta, od 10 do 20 časova.

Ford štand

Cena pojedinačne ulaznice је 450 dinara, а parkinga u krugu Sajma 150 din/h.

Izvor: BG Sajam

Foto: Arhiva / Cupra / Citroen / Volkswagen / Porsche / Fordčitanja : 652Komentari