home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Toyota Highlander

Malo je reći da je Mark Miller bio vezan za svoju Toyotu Highlander Hybrid iz 2006., kojom je prešao više od milion milja (1,6 miliona kilometara)

Toyota Highlander Hybrid iz 2006. bio je prava ‘radna mašina’ za Marka Millera. Model koji je prešao više od 1,6 miliona kilometara odlično je služio do pojave uragana. Toyota je svakodnevno pomagala u vuči prikolice, u poslu s asfaltiranjem i čak je služio kao kancelarija tokom njegovih gotovo svakodnevnih radnih putovanja.

“Verovatno sam obavio oko 8000 putovanja preko Alligator Alleya u tom Highlanderu,” rekao je Miller. Budući da je to bila njegova prva Toyota i prvo vozilo koje je posedovao potpuno novo, Miller je rekao da je briga o njoj bila prioritet. “To vozilo je bilo tako pouzdano”, rekao je. “Mislim da sam to ponekad uzimao zdravo za gotovo. Nakon 17 godina samo ga je katastrofalna poplava mogla ubiti.” Nažalost, upravo se to dogodilo u septembru 2022. kad je uragan Ian pogodio Floridu.

Millerov dom u Bonita Springsu na Floridi bio je poplavljen, a njegov verni Highlander uništen. Dok je Miller bio shrvan, znao je da je drugima bilo gore. Nakon toga, fokusirao se na obnovu, s ostatkom zajednice. Ali Miller je rekao da nije mogao a da se ne priseti svog Highlander Hybrida, posebno dok je bio na radnim putovanjima…

“Nisam shvatio dok nisam vozio drugo vozilo koliko je moj Highlander udoban”, rekao je. “Nikad me nije izneverio.” Miller u to vreme nije znao da će nabaviti još jedan Highlander Hybrid, i to pre nego što je mogao da zamisli. Miller je nedavno ušetao u isti salon koji mu je isporučio Highlander Hybrid iz 2006. Zamolili su ga da ih poseti kako bi podelio svoju priču, ali nije imao ideju da bi moglo da ga čeka iznenađenje.

Nakon što je Miller podelio svoju priču sa svima u zastupništvu, Richard Germain, vlasnik Germain Toyota filijale i Wendell Hardy, generalni direktor su mu prišli da bi mu zahvalili na odanosti. „Činjenica da ste vozili svoju Toyotu više od 16 godina, prešli njome više od 1,6 miliona km i dozvolili nam da budemo deo tog poduhvata.” rekao je Germain Milleru. “Želeli smo da vam se zahvalimo na toj odanosti.

Dakle, u ime Toyote i Toyotine porodice, želimo da vas nagradimo za vašu vernost s novim automobilom…”. Pogađate, novi automobil je opet najnoviji Highlander. “Idem da nabavim presvlake za sedišta. Ovo je čaroban trenutak. Uzeti moj Highlander Hybrid iz 2006. bila je magija, ali ovo je super magija.”

Pre nego što se sa svojim novim vozilom odvezao u zalazak sunca, Miller je na rastanku dao nekoliko saveta onima koji se nadaju da pređu milionsku kilometražu u svojim Toyotama – “Nikada ne zaboravite da promenite ulje!”

Izvor: Autoportal.hr

Foto: Toyota USAčitanja : 428Komentari