home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

AUDI AG, kao deoničar fudbalskog kluba Bajern Minhen, je angažovao fudbalske zvezde u predstavljanju kompaktnog hečbeka - Audija A1.

U ulozi promotera našli su se Bastian Schweinsteiger i Philipp Lahm, koji su u na tajnoj, zatvorenoj lokaciji imali priliku da voze A1.

Dva fudbalera su i prvi test vozači, koji nisu zaposleni direktno u Audiju. Pre njih, Audi A1 su imali priliku da voze članovi tima koji razvija novi model, kao i pojedini članovi Upravnog Odbora AUDI AG.
Audi Driving Exerience je za ovu priliku osmislilo zahtevni poligon, na kome su oba fudbalera imali priliku da osete vozne karakteristike najnovijeg člana Audi game.

Philipp Lahm je izjavio: " A1 je mali i kompaktan, savršeno se drži zadate putanje. Jednostavno je odličan. Sviđa mi se."

Jedinstvena ocena oba fudbalera je bila: "A1 je naš favorit naredne sezone, s obzirom na sportske karakteristke automobila."

Izvor : Audi.rs čitanja : 753Komentari

Ma šta mene briga šta su nih dvojica izjavili, koji su plaćeni za to da izjave. I ne razumem poentu ovog klipa kad su skremirali auto. A slike su već izašle odavno, auto je u serijskoj proizvodnji, uskoro treba promocija da bude, a oni ga skremovali, vidim samo njih dovjicu kako se keze svo vreme, a od auta ništa.

Autor MasterHaosis 29 Jan 2010, 14:59

A1 jos nije u serijskoj proizvodnji,tek treba da bude prikazan na zenevskom sajmu.

Autor milan 29 Jan 2010, 19:26

Tačno, pardon, ali već je prikazan serijski model i (skoro) sve informacije o njemu. Ja koliko sam pročitao ili ovde ili u Auto Bildu nesećam se tačno da je njegova proizvodnja odavno počela još pre mesec dana da bi mogao masovno da se isporučuje. E sada koliko je to tačno...

Autor MasterHaosis 29 Jan 2010, 23:55