home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon nove generacije legendarnog Patrola, novog modela Juke i obnovljenih Qashqaija, Pathfindera i Navare, Nissan je osvežio i X-Trail.

Doterani X-Trail je inače Japancima dostupan od 16. jula (cene se u Japanu kreću 25.700 do 36.000 dolara), a danas je japanski proizvođač objavio i slike i detalje o evropskoj verziji koja na tržište Starog kontinenta stiže u septembru.

X-Trail naravno ne donosi neke velike vizuelne izmene, što u praksi podrazumeva redizajnirani prednji gril, doterana svetla i branik, a pozadi LED svetala i promenjeni branik. Zbog drugačijih branika, dužina je veća za 10 mm (i širina i visina su takođe povećane za 10 mm), dok je Cx koeficijent otpora vazduhu smanjen sa 0.36 na 0.35.

Novi su i aluminijumski točkovi od 17 i 18 inča, dok je unutrašnjost dobila kvalitetnije materijale, nove boje, doteranu instrument tablu i bogatiju opremu.

Zahvaljujući redizajniranim prednjim sedištima, putnici pozadi sada imaju za 10 mm više mesta za kolena, dok u paleti motora nema promena (jedino treba pomenuti da dizel agregat sada zadovoljava Euro5 standard, uz smanjenu potrošnju goriva i emisiju CO2).

Kao što je pomenuto na početku, obnovljeni X-Trail u Evropi startuje u septembru, ali njegove cene za sada nisu saopštene.čitanja : 2424Komentari

Siguran sam da ce se taj dodatni 1 ( slovima: "jedan" ) cm prostora za kolena pozadi veoma dobro osetiti ...

Autor Moron 02 Avg 2010, 21:14

Jel ovo beše skupa verzija dustera? Duster je lepotica za ovo

Autor Dejan L 02 Avg 2010, 22:04

wow...... this one is superb one from Nissan..... All specifications seems good and looking attractive with those luxury interiors and high-end audio systems.....

Autor Cence Alonso 03 Avg 2010, 07:47

Jako ruzan, ali i jako kvalitetan terenac.

Autor Vladigar 03 Avg 2010, 08:39