home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ne koristite telefon dok vozite i držite odstojanje! Ovo su dva zlatna saveta između ostalih koji su ključni za bezbednu vožnju, posebno u saobraćaju u gradu. Vozač iz Urugvaja, međutim, uspeo je da ne vodi računa o mnogo faktora, koji su na kraju doveli do bizarnog udesa koji je koštao papreno.

Punta del Este u Urugvaju je mondensko letovalište poput Monte Karla u Evropi, pa nije neobično da se u saobraćaji nađu brojni superautomobili. Međutim, ko može da odoli, a da sa prijateljima na društvenim mrežama ne podeli trenutak u kojem je uživo, ispred sebe, video "pagani zondu F", automobil, koji je vredeo milion dolara kad je proizveden 2005. godine.

"Vožnja je, ionako, kreni-stani, izvadiću časkom telefon i dok si rekao selfi, eto meni na stotine lajkova mojih prijatelja luzera", pomislio je suvozač trošnog automobila - ali, još nije završio misao kad, milioner u "paganiju" snažno je pritisnuo moćne kočnice na svom automobilu, a vozač iza, 'em zaokupljen pomoći prijatelju oko pokretanja kamere, 'em bez pomoći ABS-a u svom jedinom prevoznom sredstvu, razgoračenih očiju je, čvrsto se držeći za upravljač, gledao kako lomi skupe karbonske delove na remek delu Horacija Paganija koje je napravljeno u samo 25 primeraka.

Deluje da je samo "prislonio" branik na auspuh, ali sudeći po prekidu snimka, nikome više nije bilo do snimanja, iako kasnije nisu odoleli da blam podele globalno…

Izvor: Mojauto.rs

Foto: YouTube/printscreenčitanja : 691Komentari