home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na zahtev velikog broja gledalaca koji se žale na gužve na graničnim prelazima prema Makedoniji, a posebno onih koji traže najkraći put do Tasosa, ekipa emisije SAT napravila je patrolu putem preko Bugarske. Dakle, gledaoci će videti put do Tasosa, ali pravac do Sitonije preko Soluna.

Uz sve što inače po svom sistemu crno-belo, hvalimo-zameramo beleži, SAT-ova ekipa ovoga puta ekskluzivno pokazuje novootvorenu deonicu auto-puta u dužini od 25 kilometara od Crvene Reke do Staničenja, ali će pokazati i novu deonicu u dužini od 32 kilometra od Pirota do bugarske granice koja bi trebalo da bude puštena do kraja avgusta.

Gledaoci će saznati i kakve su gužve na graničnom prelazu na izlasku iz Srbije, ali i na prelazu iz Bugarske u Grčku.

Kao i obično, govoriće se o propisima, kaznama, odmorištima, cenama, gorivu i svemu drugom što vozače na tom putovanju može interesovati.

Međutim, u ovoj emisiji, SAT će pokazati i jedan specijalni test kojim će odgovoriti na večito pitanje, da li su u pravu oni koji kažu da im, kada sipaju gorivo u inostranstvu automobil ima bolje performanse, bolje ide i manje troši, nego sa gorivom koje natoče u Srbiji. Na tu večitu dilemu odgovor daje upravo ova emisija.

Izvor: RTS SAT - Zvanični kanalčitanja : 482Komentari

Pogledaj ti ove vukojebine. Ne bi mi na pamet palo da vozim do tamo. Ako bas neces da platis avion, sednes u autobus i Bog da te vidi.

Autor Fordovac 16 Jul 2017, 18:53

Isplati se sipati "super premium" na Shell u Madjarskoj, citavih 0.1 l na 100 km ustede, nije za zezanje..

Autor Priapus 16 Jul 2017, 19:18